^_*

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 2, 2012

dalam gembira ada duka

Assalamualaikum................
dah bersawang2 blog dak ekin coz lame x update....terlalu lama....huhu
cbok bebenau.......dari dok melaka dulu smpai skang dah sebulan stay kat kelantan baru da msa nak update......
last update 29 okt 2011....skang feb 2012..!! ha....lame kan......salah 1 sebab nya MALAS update..!!
huahuahua.......

skang nak rajin2 kan diri tapi dah jd nursing stdent mna la da msa nak wat suma niyh kan.......nursing stdent?? ha....dari islamic stdent  (islamic la cgt) ke nursing...!!
takdir yang menentukan.....dah hmpir sem 4 jd islamic srdent terpksa tukar kos jd nursing.....sedeyh sgt kena bhenti kolej n berpisah gan kwan2 KUIM...dari dip trun ke sjil....owg len dri sijil nek ke dip....dak ekin tuko...pelik kan.....jgn nak pelik sgt la kan.....huhuhu.....

mase cuti sem bln 11 taon lpas surat dari SPA smpai umah.....dak ekin dpt jururawat masyarakat under kementerian ksihatan.....interview 15/9/2010 n result pas 2 calon simpanan.....mase 2 agak hampa jgk la sbb ingt dah x da hrapan lg pon tempoh smpai 31 julai 2011 n dlm tempoh 2 xde pape surat pnggilan......so anggap batal la.....tetiba bln 11 ari 2 dpt surat....rezeki la 2 kan.......Alhamdulillah.....sronok sgt sbb dah lama tggu peluang niyh...bkan sng nak dpt skang....tp yg x bez nya di posting kan kat PASIR MAS KELANTAN...!! damn....asa cam nak nanges tp nak wat cam ne KETERPAKSAAN...!! dah setaon lebih dok kat melaka n skang kena g kelantan...!! 2 ngeri yg amat berbeza dari pelbagai sudut.....

nak x nak kena jgk la dtg gan ati yg x rela...huhu....dah sebulan lebih kat cniyh ok la leh sesuai kan diri jap n membe2 pon ok...set2 utara la rmai 2 yg bez...dah jumpa gu (bak kta owg kedah) huhu......rupa2 nya lpas dak ekin 'interview' membe2 yg kat cniyh suma x suka dpt kat kelantan...!! diowg dtg pon sebab harapan mak gan ayah n pK kan masa depan.......ha...same la kita..!! xpe kwan sbar jew la smpai 2 taon lebih niyh.....lakukan yg terbaek untuk ibu ayah kita.....

ok stop cita sal niyh....law still cita smpai esok lusa pon x hbes.......saje nak nyemak kan blog dak ekin.....huhuhu... *_^
pas niyh konpom dak ekin update sal dak2 nursing n kelantan!! hahahhaa......

#suka x suka dah datang terpaksa terus kan je...... T_T

2 comments:

❖ Cik Ana ❖ said...

erkkkk mesti anti ngan budak n negeri kelantan kan . --'

ei'kin c-kin said...

hahaha....bukan anti.....tp x biasa gan keadaan kat cniyh.....berbeza gan tempat2 len......